2022 Burç Yorumları

Burç, insanın doğduğu anda Güneş’in bulunduğu pozisyonu göstermekte olan sembolik bir ifadedir

2022 Burç Yorumları

Burç, insanın doğduğu anda Güneş’in bulunduğu pozisyonu göstermekte olan sembolik bir ifadedir

2022 Burç Yorumları
20 Ekim 2021 - 16:32

Burç, insanın doğduğu anda Güneş’in bulunduğu pozisyonu göstermekte olan sembolik bir ifadedir. Her burcun kendine özgü özellikleri bulunmaktadır. Mesela aslan burçları benmerkezci, akrep burçları kindar, balık burçları ise duygusal olabilir. Aynı zamanda yakın gelecekte yolunuzu çizmenizde yardımları da dokunur. İşte bu nedenle 2022 burç yorumları merakla okunmaktadır.

Burçlar, gezegenlerin hareketleri çerçevesinde o gün içinde heyecanlı, şanslı ya da duygusal olabilirler. Eğer içinizde anlamsız bir sıkıntı varsa günlük burç yorumunuza bakmanızda fayda vardır. Uzun vadede 2022 yılı burçlara neler getirecek?

Hep birlikte inceleyelim.

Koç Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

koç burcu

Koç burcunun 2022 yılını bereketli geçireceği ve her gününü doyasıya yaşayacağı öngörülüyor. Bu yıl koç burçları için anahtar kelimeler; yaratıcılık, eğlence, romantizm, kendini ifade etmedir. Yaşamlarının tüm alanlarında düzen, disiplin ve uyum geliştikçe değişim, drama, aktivite ve yetenek alanlarının gelişimi de sürecektir.

Boğa Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

boğa burcu

Boğa burçları, genelde istikrarlı bir kişiliğe sahiptir. 2022 yılında ise enerjilerini dikkatli kullanmaları gerekecektir. Sahip olduklarını takdir etmeyi öğrenecektir. Aynı zamanda yeni eylemler ve hedeflere ulaşmak için en ideal senedir.2022’de tüm çabaları ödüllendirilecek ancak sıkı çalışmayı ihmal etmemeliler.

İkizler Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

ikizler burcu

2022’nin odak noktası ikizler burcu için kariyerlerinde sıçramadır. İşlerini, hırslardan ve özlemlerden arınarak yapmaları gerekmektedir. Kurallara göre oynamak gerekli olabilir. Bu bazen kısıtlayıcı olsa da aynı zamanda muazzam bir büyümeye yol açacaktır.

Yengeç Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

yengeç burcu

2022 yılı yengeç burcu için geçen yıllardan daha barışçıl, daha içsel olacaktır. Çok ihtiyaç duydukları iyi şans, bu sene cömert bir yardım sunuyor. Eylemlerini ve tepkilerini netleştirmeleri gerekebilir. En uygunsuz zamanda meydana çıkan ve yolu tıkayan bilinçaltı karmaşasını temizleyerek ilerleyebilirler.

Terazi Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

terazi burcu

Terazilerin 2022 senesi, öğrenme ve seyahat ile geçecek. Hayalini kurdukları başarıyı yakalamak için önlerine fırsatlar çıkabilir. Ancak disiplinli bir şekilde çalışma gerektiğini unutmamalılardır. Bu dinamik ve önemli yıl tüm olanakları önlerine serecektir. Başarı yolunda kurallara uyarak ilerlerken arada kalplerinin de sesini dinlemeliler.

Aslan Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

aslan burcu

Aslan burçları hırslı bir şekilde ve bütün enerjilerini hedeflerine ulaşmak için harcarlar. Bu sayede mücadele etme güçleri, yola devam etmelerini sağlar. Bu yılı özel kılmak, önemli kalp bağlantılarını gerçekleştirmek ve yeni olasılıkları kabul etmek de yine mücadele ile mümkün olacaktır.  Aynı zamanda yeni iş, eğitim ve terfi bekleyenler için önemli haberler vardır.

Başak Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

başak burcu

Başak burçlarının hayatları üstünde kontrolü sağlamak için bir nezaket anlayışları olmalıdır. Bu konuda mesafeyi korumayı tercih etmek gerekebilir. Kariyer, hedefler ve idealler 2022 yılında ön planda olacaktır. Ayrıca daha çok fırsat ve gelişme sunan uğraşlar ve terfiler de bu yıl onları bekliyor

Akrep Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

akrep burcu

Akrep burcu için 2022’de tutkular, çok büyük bir biçimde kozmik ışıkta yer alacaktır. Ortaklık parası, paylaşılan finansman bir şekilde diğerinden daha fazla etkilenecektir. Bu yıl disiplin ve öz kontrole gereksinim duyulacaktır. Kurallara göre oynanmalı, diğer insanlarla gelen ve onlara bağlı olan kaynaklarla ilgilenilmelidir.

Yay Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

yay burcu

Yay burcuna göre 2022 senesinin en heyecan verici yönlerinden birisi ilişkilerde, ortaklıklarda ve her türlü taahhütte bulunmasıdır. Yay burcu romantik ve samimi ilişkilerden iş ilişkilerine yönelecektir. Zira 2022 senesi yay burcu için yeni fırsatlar sunacaktır.

Oğlak Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

oğlak burcu

2022 yılı oğlak burçlarını, yeni şeyler öğrenmeye ve bunları uygulamaya davet ediyor. Hem ay tutulması hem de güneş tutulması oldukça çok olasılık oluşmasını sağlıyor. Beslenmeye özen gösterilmeli ve sağlığa dikkat edilmelidir. Bu hayatınızın bir parçası olan yükümlülükler ve sorumluluklar kadar önemlidir.

Kova Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

kova burcu

Kova burcundakiler, 2022’de şaşırtıcı olaylarla karşılaşacaklar. Romantik idealler ve değerler odak noktası olacaktır. Aşk meseleleri ve akıl meseleleri, yeni görevler bu yılda karşılaşacak şeylerdir. Bunlar seneye duygusal heyecan katan unsurlar arasında yer alacaktır.

Balık Burcunu 2022 Yılında Neler Bekliyor?

balık burcu

Balık burcunda 2022’nin tamamı için odak noktası; bol ödüllü sıkı çalışma, bir miktar iyi şans ve kaderin yanı sıra kendi kişisel kalenizi inşa etmek için fırsat sunmasıdır. Bu yıl, sevilen ve ilgi duyulan şeylerle doldurulmalıdır. Hayaller gerçekleşecek, yaşamak istenen yerde yaşama fırsatı doğabilecektir.

2022 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederiz.